Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200€ εντός λεκανοπεδίου Αττικής

Τρόποι Αποστολής

1) Παραλαβή προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα Λ. Μεσογείων 20 Αθήνα. Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας μας για να επιβεβαιώσετε την ορθότητα και τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Επιπλέον για παραγγελίες που χρειάζονται επεξεργασία για να εκτελεσθούν (π.χ. προγραμματισμένα προϊόντα ή συγκεκριμένα μέτρα καλωδίου κ.α.) θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για την ακριβή ώρα που θα είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα παραλάβετε. Οι παραλαβές παραγγελιών από το φυσικό μας κατάστημα γίνονται καθημερινές από τις 9:15 έως τις 18:30 κατόπιν πάντα της σχετικής συνεννόησης.  

2) Αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας εταιρείες courier είναι η ACS Courier. Αν το κόστος μεταφορικών για συγκεκριμένες περιοχές είναι αρκετά υψηλό και ασύμφορο για τον πελάτη, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν άλλες μεταφορικές εταιρίες που εξυπηρετούν τις περιοχές αυτές.  Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αλλάζει.

Οι αποστολές – παραλαβές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με κόστος:

• Με Εταιρία Ταχυμεταφορών (ACS Courier)

Μεταφορικά 0-2 κιλά: 4,0 € για χερσαίους προορισμούς

Μεταφορικά 0-2 κιλά: 5,0€ για νησιωτικούς προορισμούς

*Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφορικών αλλάζει και ενημερώνεστε από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.

**Μεταφορικά πάνω από 2 κιλά: +1,0€ /κιλό για όλους τους προορισμούς

***Αντικαταβολή: 3€ για όλη την Ελλάδα.

Για Κύπρο και χώρες της Ευρώπης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

  * Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράτε και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων ενώ τελικός υπολογισμός βάρους γίνεται από τον αριθμό που υπερτερεί (δηλαδή βάρος ή ογκομετρικό βάρος).  

3) Αποστολή προϊόντων με συνεργαζόμενη με τον πελάτη εταιρεία Courier ή Μεταφορική Εταιρεία. Κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης και επιλογής τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλογής του πελάτη με χρέωση του παραλήπτη. 

4) Παράδοση με μεταφορική εταιρεία για επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τρόπος μεταφοράς γίνεται σε περιπτώσεις ογκωδών δεμάτων και φυσικά αφού εξοφληθούν τα προϊόντα μιας παραγγελίας. Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία γίνεται την επομένη ημέρα από την εξόφληση μιας παραγγελίας εφόσον αυτή έχει εξοφληθεί μέχρι και τις 14:00. Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει και σε πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε. Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σύμφωνα με τις χρεώσεις της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας.

5) Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 200€ για Λεκανοπέδιο Αθηνών και Πειραιά. Με παραγγελίες που ξεπερνάνε τα 200€ για το Λεκανοπέδιο Αθηνών και Πειραιά, οι αποστολές γίνονται με μεταφορικό μέσο της εταιρίας μας και δεν επιβαρύνεστε με χρέωση μεταφορικών
 

Χρόνος παράδοσης:
Οι αποστολές όλων των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή έως 15:00 εκτός αργιών. Οποιαδήποτε παραγγελία τοποθετηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επομένη εργάσιμη με δεδομένη την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τους ακριβής χρόνους παράδοσης των παραγγελιών θα πρέπει να επικοινωνείτε με τις αντίστοιχες εταιρείες courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας ή με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας από τις αντίστοιχες σελίδες των εταιρειών Courier. Ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται με sms για τις παραγγελίες που τοποθετούνται τηλεφωνικά και με e-mail για τις παραγγελίες που τοποθετούνται ηλεκτρονικά.  

* Για παραλαβές των προϊόντων από τοπικά πρακτορεία των συνεργαζόμενων εταιρειών courier θα πρέπει να ενημερώνετε το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας κατά την τοποθέτηση της εκάστοτε παραγγελίας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

** Παραδόσεις πακέτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν γίνονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος μεταφορικών την ημέρα του Σαββάτου.

*** Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν παραδίνουν παραγγελίες αυθημερόν.  

**** Προσοχή! Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας σας παρατηρήσετε εμφανείς φθορές στο πακέτο (π.χ. τρύπες, τσακίσματα, ξεφτισμένες μεμβράνες) προχωρήστε σε άρνηση παραλαβής και επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας άμεσα.     

* Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους  τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.